468x85Nike.jpgbanner tenisshopbanner 230x40

New Player Registration

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Informatii principale
cm
kg
Introduce link-ul profilului dumneavoastra (Facebook, Google+, Twitter,..)
Nivel de joc

1.Acordul privind Termenii si Conditiile de utilizare ale serviciilor oferite de site-ul Amator Tenis Tour:

Site-ul Amator Tenis tour (www.amator-tenis-tour.ro) este dedicat tuturor jucatorilor amatori de tenis din Romania, indiferent de varsta, sex sau nivel de joc. Site-ul constituie suportul informational pentru meciurile si turneele organizate sub emblema Amator Tenis Tour,ce va ofera o oportunitate de inscriere in Circuit a jucatorilor amatori, un sistem de autoevaluare a nivelului de joc, o baza de date continand jucatorii inregistrati in sistem,un calendar competitional, un sistem de informare privind turneele programate in calendarul competitional al anului in curs("Turnee"),un clasament personal,si un sistem de plata online la Turneele create de catre Amator Tenis Tour.

2.Securitatea datelor personale:

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarant al acestui site.Ne obligam sa nu facem publice sau sa ne vindem bazaele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site sau date privitoare la activitatea desfasurata de catre utilizatori pe acest site (www.amator-tenis-tour.ro)

3.Inregistrarea ca membru,parola,responsabilitati:

La inregistrarea contului dvs. de membru, veti fi solicitat sa va introduceti e-mailul dvs. si sa va alegeti o parola. Sunteti in totalitate responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.Sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea solicitate in formularul de inscriere. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea servicilor cu sau fara o notificare prealabila.

4.Activitati interzise pe site-ul www.amator-tenis-tour.ro

Ca utilizator al site-ului www.amator-tenis-tour.ro ,va asumati obligatiile urmatoare:

-sa nu publicati material care contin virusi sau alte programe cu character distructiv al acestui sistem sau orice informatie care face parte din acest sistem;

-sa nu publicati material cu drept de autor,daca nu sunteti dvs. Autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialele respective ;

5.Limitarea raspunderii:

Informatiile si Serviciile la care aveti acces prin intermediul site-ului www.amator-tenis-tour.ro , pot include inacuritati de ordin tehnic sau erori de tastare/redactare.Informatiile prezentate pe acest site ,va sunt oferite cu buna credinta,din surse considerate de incredere.Nu garantam ca informatiile sunt exacte,complete sau obiective.

6.Dispoziti finale:

Siteu-ul www.amator-tenis-tour.ro ,reprezentat de S.C. Power Ball S.R.L isi rezerva dreptul de a putea efectua ofrice modificari ale acestor prevederi,precum si orice alte modificari aspura site-ului www.amator-tenis-tour.ro ,structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul,fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

7. Circuitul Amator Tenis Tour este reprezentat legal prin Entitatea Power Ball , si va precizeaza ca toate contributiile financiare pe care un jucator le poate cotiza sub egida circuitului Amator Tenis Tour , respectiv sub egida entitatii Power Ball ( insumand , taxele de participare la un turneu ) , contituie contributii la o buna desfasurare ,organizare , respectiv realizarea unei o competitii de cea mai buna calitate si cel mai inalt profesionalism.

8. Legea aplicabila :

Prin acest acord si prin utilizarea platformei web ( www.amator-tenis-tour.ro ) , va instintam ca acestea sunt guvernate prin intermediul Legilor in vigoare din Romania.

Instantele din Romania vor interpreta in baza acordurilor guvernate de catre legea romana.

Legea din Romania va guverna toate aspectele ce nu au fost stipulate si prevazute in acest acord , iar orice disputa in stransa legatura cu acesta Prevedere va reveni instantelor judecatoresti din Romania.

Acestea fiind spuse , Amator Tenis Tour si Societatea Power Ball va doresc meciuri cat mai frumoase si pline de pasiune , va asteapta cu mare drag sa deveniti parte din aceasta mica familie (cum ne place sa credem ca suntem) si va indeamna sa adoptati pozitia de fair-play :

" Chestia deprimanta la tenis este ca indiferent cat de bun devi ,

nu vei fi niciodata la fel de bun ca un perete !!! "

-Mitch Headberg-